Daniela Crudu – Cum se ”coace” o vedetă TV

De: Cătălina Matei / 23.02.2009, 00:00
Daniela Crudu - Cum se ”coace” o vedetă TV
Se pare că matinalii de la Antena 1 au găsit reţeta ideală. Adică se organizează un casting pentru rolul de vecină prostuţă, se alege cea mai sexy candidată, cu un bust pe măsură, i se dă în grijă rubrica Meteo şi se ”fierbe” la foc mic, în fiecare dimineaţă, la ”’Neatza cu Răzvan şi Dani”. Chiar dacă mai încurcă uneori ”termometrul din mercur”, Daniela Crudu a devenit, în scurt timp, o vedetă TV!

Mondenul Bendeac obişnuieşte să posteze pe blogul său ches­tionare cu diverse întrebări. Una dintre ele – ”Răzvan sau Dani?” – a pri­­mit o mulţime de răspunsuri sur­prinzătoare, majoritatea indicînd aceeaşi persoană… Daniela Crudu.

Cea de-a doua vecină a matinalilor de la Antena 1 a stîrnit, la început, mul­te mesaje negative, însă şi-a cîş­tigat simpatia publicului doar în cîteva zile. Dar cine este Crudu? O tî­nără de 19 ani, din cartierul Fe­ren­tari, cu ceva activitate în modelling şi în cluburi, după cum spun unele ziare. Şi ceva apariţii în revistele pentru bărbaţi. A fost blondă pen­tru o perioadă, însă şi-a schim­bat look-ul, bustul şi… perspectiva. Tre­cînd peste micile răutăţi mo­n­dene, Da­niela a ajuns să susţină cu brio, alături de Răzvan Simion şi Dani Oţil, ma­tinalul de la Antena 1.

Cum a ajuns în emisiune? ”La . Am aflat că se ca­ută o nouă vecină şi m-am a­runcat. este prima emisiune de te­­le­viziune din care fac parte. Nu am mai apărut niciunde, deci pot să spun că m-au luat de . Cred că lumea mă iu­beşte că sînt din Fe­rentari. Şi personajul meu fa­ce . Adică, u­neori, mai vor­beşte într-un stil de cartier. Îmi place că pot face gafe în spatele acestui personaj. E rolul meu şi mă stră­­du­iesc să îl fac bine”.

Asta şi da­to­rită lui Miki Bâlbâie, re­gi­zorul emisiunii, cel care are ”grijă” de casca Danielei şi res­ponsabilul cu vor­bele de duh, văzduh şi alte gă­selniţe care nu au nici o legătură cu o prognoză me­teo normală. Şi dacă mai adăugăm şi miştourile băieţilor, ”reţeta” e gata! ”Toţi sîntem, pe rînd, victimele iro­niei. Nu a scăpat nimeni fără un . Nu mă supăr pentru că totul se petrece doar în pla­tou. Bă­ieţii mă iu­besc şi mă susţin. Sînt lor, nu?! În plus, voi aţi supăra pe cineva din Fe­rentari?! Sîntem o gaşcă ”.

Revenind la rubrica ”Meteo”, dacă re­gizorul Miki ar face schimb cu Daniela, cum ar arăta prog­noza? ”Păi… nu ştiu dacă-i vin fustele mele. Într-o ediţie specială am să-l rog să o facă. Are numai prostii în cap, în sensul bun al cuvîntului”. De cînd ”fişa postului” i-a schimbat ora de trezire, Daniela a renunţat la cluburi. ”Of, la 5 sînt hopa sus şi la 22.00 trebuie să trec la nani. Dacă nu fac aşa, mă citeşte Miki şi îmi iau cea­rtă. Şi băieţii tot pe la aceste ore. Adio, clu­buri!”.

Cum e cu celebritatea? ”Eu nu sînt celebră. Sînt doar cunoscută. Sînt fata de la Meteo! Dar am cel mai ză­­p­ă­cit meteo din ţară. Îmi place cînd îmi cer oamenii autografe şi mi-e frică să nu mă prindă paparazzi că spăl la găleată maşina în faţa blocului. Sînt şi rămîn o fată simplă!”, declară Crudu.

Secretul frumuseţii ”crude”!

”Nu ţin dietă. Dar mă duc la solar pînă mă fac carbon. Merg des la masaj pentru că mă relaxează foarte mult. O femeie trebuie să fie îngrijită. Şi îmi place să cred că sînt!”.

‘Neatza cu Răzvan şi Dani – Luni – Vineri, 08.00, Antena 1