Daniela Crudu, desfigurată: „E imaginea vie a mutilării omului de către om”

De: Cristiana Trifu / 16.02.2018, 11:51
Daniela Crudu, desfigurată: „E imaginea vie a mutilării omului de către om”
Daniela Crudu a intrat în vizorul jurnalistului Mircea N. Stoian, care şi-a exprimat foarte clar părerea despre transformările de look pe care le-a suferit aceasta.

Ce fotbalist înscrie cel mai bine în aşternuturi? Daniela Crudu ştie! Cât a primit pentru o partidă de sex

Moment colosal în direct! Efectiv, s-a dezbrăcat în faţa tuturor

Aşa arată cuibuşorul de nebunii al Cruduţei! Imagini din apartamentul de 100.000 de euro al brunetei

Incredibil! Cât câştigă Daniela Crudu, asistenta păcătoasă?

Interzis minorilor! Imaginea păcătoasă cu care Daniela Crudu îşi aţâţă fanii – FOTO

 Operaţiile estetice au transformat-o radical! Daniela Crudu, complet schimbată: „Fără număr”

„Şi-a dat demisia. E singura care de 6 ani avea acelaşi salariu”, au declarat apropiaţi ai Danielei Crudu.

Daniela Crudu, expresia vie a dorinţelor nemărturisite ale fetelor sărăcuţe şi cu duhul şi cu portofelul

”Daneial Crudu se numără printre personalităţile româneşti proeminente ale ultimului deceniu.” Aşa ar trebui să înceapă o carte de memorialistică despre papacioaca din Rahova, dacă ar trebui să fim scolastici şi să înghiţim pe nemestecate ce spun televiziunile şi ce ziarele tabloide.  Motive ar fi destule. A terminat o facultate de jurnalism cu notă mare,  e mediatizată cât trei miniştrii, plus vreo alţi trei manelişti la un loc, are casă luată pe bază  de hâţână-mă, hâţână-mă de la un penal din Braşov, maşină de fytze luată pe bază de oralitate în exprimarea corporală, a tras pe nas praf  de strănutat cât nu produce toată Columbia întrun sezon fructuos, a avut  carnetul suspendat de nşpe mii  de ori pentru băutură şi viteză, are implanturi şi botox cât importăm din China întrun an şi are multe alte atribute care conferă faimă, charismă şi notorietate şi care fac din minunea strâmbă a sectorului 5 o candidată serioasă la una bucată statuie, amplasată cel mai bine în zona Mătăsari,  zonă recunoscută pentru traficul intens cu curve de interes local. Alea de interes naţional şi internaţional lucrează acasă pe bază e programare şi se promovează pe la emisiunile tabloide. Prezenţă notabilă în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”

Daneila Crudu întruchipează visul oricărei fete cu domiciliul în blocurile comfort II sau III şi ale celor mai sărace din sectorul agricol Ilfov, judeţele Dâmboviţa şi Botoşani, care ar da şi porcul din bătătură, crescut cu greu de părinţi (ai ei, nu ai porcului)  pentru Crăciunul aniversar, doar pentru a executa un sex oral băieţilor de oraş în Bamboo, Gaya, Foa, sau alte localuri de înaltă cultură şi spiritualitate bucureşteană. M-am uitat recent la nişte secvenţe cu Cruduţa în emisiunea Asia Express, la Antena 1 şi am avut coşmaruri. Toată noaptea m-am gândit la zombi, mutanţi, vampiroaice şi asistente tv. Cu buzele precum hamburgerii promoţionali de la fast food, cu două lipitori grase în loc de sprâncene şi faţa îndopată cu acid hialuronic, ca o gâscă de pateu cu boabe, Daniela Crudu e imaginea vie a mutilării omului de către om. Asta e fost introducerea.  Revin cât de curând cu alte aspecte fundamentale ale excepţionalului produs de televiziune, Cruduţa, iubită  şi adulată de  masele largi, populare, legendă vie (incă) şi neimpăiată (poate că da, poate că nu) a folclorului mediatic actual”, a scris Mircea N Stoian pe blogul său.