Daniela Crudu, despre lecţia importantă învăţată în ”Ultimul Trib”

De: Alexandra Necsoiu / 23.10.2018, 12:31
Daniela Crudu, despre lecţia importantă învăţată în ”Ultimul Trib”
După un lung şir de accidentări şi după zile în şir petrecute în Africa, Daniela Crudu a ajuns să aprecieze şi mai mult lucrurile simple în viaţă, după cum chiar ea mărturiseşte joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”

Dacă zecile de zgârieturi şi vânătăi nu au reuşit să o facă să îşi piardă speranţa, Daniela Crudu pare dezarmată după ce a fost nevoită să îşi pună mâna în ghips după accidentarea de la ultima probă de Teritoriu. ”Mă simt foarte prost, n-am mai fost niciodată în postura asta, să nu pot să ajut sau să mă descurc singură”, a spus Daniela, care mărturiseşte joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”, că a ajuns să aprecieze lucrurile cu adevărat importante în viaţă. ”Mi s-a luat şi carnea de pe spate! Mai bine stăteam în sat acolo la Voula… Săraci, dar sănătoşi, decât bogaţi la vilă, dar să nu poţi să te mişti”, a spus cu amărăciune Daniela Crudu.

Cum se va descurca aceasta, dar şi echipa ei de Lemuri la următoarea probă pentru nominalizare, telespectatorii pot vedea joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.