Daniela Crudu, după eliminarea din ”Ultimul Trib”: ”Sunt descurcăreaţă, am descoperit acolo că eu fac şi sport”

De: Alexandra Necsoiu / 09.11.2018, 14:43
Daniela Crudu, după eliminarea din ”Ultimul Trib”: ”Sunt descurcăreaţă, am descoperit acolo că eu fac şi sport”
Accidentată în urma unei lupte pentru Teritoriu, Daniela Crudu a aflat aseară, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”, că medicul nu este de acord ca ea să mai rămână în competiţie.

Medicii a anunţat-o pe Daniela Crudu că mâna sa nu se va recupera prea curând pentru că nu se poate îngriji corespunzător şi că va trebui să plece acasă din motive medicale. ”Nu mă gândeam că aşa va arăta finalul meu în ”Ultimul Trib”, din păcate… Am venit cu gânduri mari, nu am venit cu gândul de a fi un concurent oarecare. Îmi pare rău că m-am accidentat, în rest de nimic, mereu am spus şi am făcut ce am simţit, m-am arătat în toate ipostazele posibile, nu cred că mai am ceva de ascuns! Le doresc Cameleonilor să ajungă într-o echipă în care îşi doresc şi ei atunci când a lor se va destrăma, cred că Oana va ajunge departe de tot, o văd determinată şi luptătoare, ea a tras mult pentru echipă”, a spus Daniela Crudu înainte de a ieşi din ”Ultimul Trib”.

Aşa cum i s-a spus, recuperarea sa a durat mai multe săptămâni şi după întoarcerea în ţară, iar Daniela a avut nevoie de exerciţii fizice de recuperare, dar şi de… multă răbdare! Cel mai mult a deranjat-o faptul că, deşi avea acces la telefon, nu putea să îl folosească, a glumit Daniela.

”Mi-am rupt mâna şi nu aveam alta, aşa că m-au trimis în concediu medical. Nu am fost eliminată, m-au trimis acasă din motive medicale. Iniţial mi-au spus că este o entorsă, acolo fiind lumea a treia… După câteva zile mi-au pus-o în ghips şi am rămas aşa două luni. A fost foarte dificil acolo, trebuia să ne procurăm singuri de mâncare. Dar sunt descurcăreaţă, am descoperit acolo că eu fac şi sport! La ceva mai diferit m-aş mai duce, dar într-un astfel de reality-show nu ştiu dacă aş mai merge. E dificil, să stau să îmi plouă în cap…”, povestit Daniela la „Prietenii de la 11”, cu veselia care o caracterizează.