„Daniela Crudu e un personaj unic în peisajul monden de la noi”

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 11:32
Daniela Crudu, împreună cu Ana Baniciu, Raluka şi Cosmin Seleşi, va trece prin momente incredibile în ultima ediţie din acest sezon a reality show-ului ”Poftiţi la nea Mărin”, difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.


Daniela nu se sfieşte şi acceptă cele mai mari provocări şi cele mai grele sarcini pe care le primeşte, atât din partea lui nea Mărin, cât şi a colegilor săi din această ediţie.
După ce culege legume din seră, încălţată în sandale cu toc şi îmbrăcată în costum de baie, după ce face duş cu furtunul şi frământă cu picioarele lut amestecat cu paie pentru consolidarea unui bordei, Daniela Crudu îşi distruge încălţămintea şi este nevoită să meargă desculţă.

”Aproape toate hainele şi încălţămintea cu care vin la nea Mărin trebuie să le arunc. Şi asta nu doar acum, ci de fiecare dată când vin”, mărturiseşte ea.
Pe de altă parte, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu susţin că o apreciază foarte mult pe Daniela Crudu, tocmai pentru energia ei pozitivă.

”Cruduţa nu se supără. La ea totul este pe fun, toată lumea e bine intenţionată. Trebuie să faci un joc de imaginaţie ca să-ţi dai seama cum e să te arunce cineva într-un morman de pământ ud cu paie, să pună furtunul pe tine şi apoi să răstoarne roaba în care te afli şi tu să nu te superi. Ba mai mult, să mai şi râzi. Cred că va trăi 105 ani fără reparaţii. Ea e un personaj unic în peisajul monden de la noi”, spun cei doi.
Prin ce alte peripeţii vor trece Daniela Crudu, Ana Baniciu, Raluka şi Cosmin Seleşi, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.