Daniela Crudu, imagini irezistibile: „Sper să vă placă, să fiţi mândri de mine!”

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 14:21
Daniela Crudu, imagini irezistibile:
În ciuda dificultăţilor din competiţie, concurenţii din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera în această toamnă, la Antena 1, încearcă să se bucure şi de frumuseţile din Madagascar.

Indiferent că lupta pentru ”Teritoriu” îi duce pe într-o vilă de lux, într-un sat tradiţional sau pe o insulă pustie, concurenţii din ”Ultimul Trib” încearcă să îmbrăţişeze cultura locală şi să se bucure de frumuseţile naturale care îi înconjoară în exotica insulă africană. Iar de cele mai multe ori, oceanul şi plaja, care sunt mereu la doi paşi, sunt atracţiile principale. Aşa se face că, după jocuri extrem de dificile, Lemurii, Crocodilii şi Cameleonii îşi încheie de multe ori ziua pe malul apei, iar în una dintre zile, Daniela Crudu nu a putut rata ocazia de a marca experienţa sa în Madagascar cu o mică şedinţă foto ad-hoc. ”Nu avem nimic aici, dar în acelaşi timp mă bucur de tot ceea ce trăiesc, vă promit că o să vedeţi o altă Cruduţa în această emisiune, ce nu aţi mai întâlnit! M-am redescoperit şi sper să vă placă, să fiţi mândri de mine!”, povesteşte Daniela Crudu.

Cum se vor descurca Daniela şi echipa sa de ”Lemuri”, telespectatorii vor afla în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.