Daniela Crudu, la capătul puterilor pe insula pustie, în ”Ultimul Trib”: ”Îmi doream să mor, nu mai voiam nimic”

De: Alexandra Necsoiu / 07.11.2018, 11:53
Daniela Crudu, la capătul puterilor pe insula pustie, în ”Ultimul Trib”: ”Îmi doream să mor, nu mai voiam nimic”
După ce a fost folosită ca monedă de schimb de Lemurii din ”Ultimul Trib” pentru a-şi achita pedeapsa primită, Daniela Crudu a ajuns alături de Cameleoni pe insula pustie din Madagascar, iar din prima seară asupra lor s-a abătut o furtună.

”Nu am vrut să le dau satisfacţie, dar e dureros, m-am implicat şi am pus suflet. S-au lepădat de mine. Au spus că sunt o povară… Cu siguranţă colegii mei mă vor ajuta, deja se poartă foarte frumos cu mine, mă ajută pentru că văd că nu pot să mă descurc cu mâna asta”, a mărturisit Daniela Crudu după ce a ajuns alături de noua sa echipă pe insula pustie. Şi când credea că mai rău nu poate, în toiul nopţii s-a pornit o ploaie puternică, iar stropii mari au trecut rapid prin frunzele adăpostului lor improvizat.  

”Îmi doream să mor, nu mai voiam nimic. După ce că suntem amărâţi şi vai de capul nostru, ploaie ne mai trebuia… că în rest le aveam pe toate! Toate hainele sunt distruse! N-am mai putut să dormim, nu ştiam ce să facem, unde să ne ascundem, stăteam cu pelerinele pe noi, ca nişte câini eram!”, a povestit Daniela Crudu, care a cedat chiar înainte de următoarea probă de Nominalizare din ”Ultimul trib”, care va putea fi văzută joi, de la 20.00, la Antena 1.