Daniela Crudu, mărturisire incredibilă: „Am făcut-o pentru bani! Mi-a plăcut!”

Apropo.ro / 30.03.2016, 09:18

Daniela Crudu, mărturisire incredibilă:
Daniela Crudu a fost o revelaţie a micul ecran atunci când a debuat în calitate de asistentă TV la matinalul “Neatza”, de la Antena 1.


Inevitabil, trecutul i-a ieşit la iveală şi, deşi avea doar 19 ani, la vremea respectivă, în spatele Cruduţei atârna un dosar încărcat, menţioneză cancan.ro, din care nu lipseau cariera de animatoare şi show-urile erotice, topless, la petreceri private, încă de pe vremea când era minoră.

Pe vremea când încă era asistentă la matinal, Cruduţa a vorbit fără menjamente despre faptul că a luat-o pe căi greşite: „La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata facea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e uşor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dam seama ce este bine şi ce este rău?”, a povestit Daniela, după ce au apărut în presă o multitudine de imagini cu ea dansând goală.

La numai 14 ani şi jumătate, fosta asistenta TV şi-a început cariera de animatoare: „M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu imi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi placea să dansez”, şi-a mai amintit Cruduţa.