Daniela Crudu nu își lasă părinții să divorțeze din cauza apartamentului din Ferentari

De: Mia Nicolescu / 17.06.2012, 12:24
Daniela Crudu nu își lasă părinții să divorțeze din cauza apartamentului din Ferentari
Deși părinții lor trăiesc separat de 10 ani, surorile Crudu nu vor ca aceștia să divorțeze din cauza apartamentului pe care ele s-au chinuit să îl renoveze.

Cu o mamă plecată în Italia de 10 ani și un tată rămas în țară ca să le crească, Daniela și Ana Maria Crudu țin morțiș ca părinții lor să nu se despartă și în acte.

Dacă părinții ar semna actele de divorț, ar însemna ca apartamentul din cartierul Ferentari să fie împărțit între cei doi soți, idee care nu le surâde deloc surorilor Crudu. Încă din adolescență, Daniela și Ana Maria au muncit din greu pentru a renova apartamentul în care au locuit cu tatăl lor și nu vor să-l vândă pe nimic.

Fetele au mărturisit unor apropiați că, deși este amplasat într-un cartier rău-famat din București, se simt legate de casa lor.

Astfel, părinții Danielei Crudu sunt nevoiți să locuiască și să aibă vieți separate. De câțiva ani mama nu s-a întors în țară, probabil pentru că și-a refăcut viața sentimentală acolo, însă atât Daniela, cât și Ana Maria o vizitează frecvent în Italia.