Daniela Crudu, orgasm în direct! Ce a putut să facă la TV

De: Nicoleta Nicolae / 19.01.2016, 09:42

Daniela Crudu, orgasm în direct! Ce a putut să facă la TV
Biba Struja sau Omul electric este un fenomen care a stârnit curiozitatea întregii planete! La doar 17 ani, sârbul "a făcut cunoştinţă" cu electricitatea şi de atunci au rămas cei mai buni prieteni.


Despre Biba se mai spune că poate provoca sau induce plăceri nebănuite femeilor. Invitat în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, sârbul a făcut un test în acest sens pe Ana Mocanu şi Daniela Crudu.

Fetele s-au urcat pe scaunul „plăceri” încrezătoare, iar senzaţiile au fost pe măsură. Nu le-a venit să creadă că au simţit acele furnicături specifice punctului culiminant. „Nu îmi să cred că am simţit ce am simţit, e incredibil”, a spus Daniela.

Omul electric reuşeste să aprindă becuri cu mâna, să prăjeasca instant cârnaţi şi chiar să fie un transformator uman. Struja se antrenează în fiecare zi cu un generator. Poate controla curentul de la 220 de volţi până la 200.000 de volţi.  Pentru că a descoperit că poate ajuta oamenii, omul baterie face şi terapie cu curent, cu cei care au migrene, sinusită sau cu persoanele care au probleme cu spatele şi picioarele.