Daniela Crudu, pe punctul de a renunţa:,,Nu îmi doresc să mai rămân aici”

De: Cristiana Trifu / 20.02.2018, 11:48
Daniela Crudu, pe punctul de a renunţa:,,Nu îmi doresc să mai rămân aici”
În aceastã searã, de la ora 20:00 pe Antena 1, se dã startul unei noi ediţii imprevizibile a celui mai dur reality show, ,,Asia Express”. Până în acest moment, concurenţii care au acceptat această provocare inedită s-au lovit de multe încercări în prima ţară în care au ajuns, Vietnamul, iar oboseala, tensiunea şi lipsa siguranţei şi-au spus cuvântul în fiecare probă. Cu fizicul şi psihicul devin din ce în ce mai slăbite, după zile lungi în care s-au întrecut cot la cot în ploaie torenţială şi în condiţii care le-au testat constant limitele, concurenţii par să fi ajuns la capătul puterilor. În ediţia din această seară, Daniela Crudu recunoaşte că jocul începe să o depăşească şi îi mărturiseşte în lacrimi Vicăi Blochina că îşi doreşte să renunţe la cursă: ,,Nu îmi doresc să mai rămân aici, consider că am văzut tot ce era de văzut”, afirmă aceasta.

Ziua începe cu un dezavantaj pentru fete, care vor pleca cu o întârziere de treizeci de minute, din cauza faptului că au ales să doarmă în casa de oaspeţi pusă la dispoziţia concurenţilor, nemaiavând resurse de energie să îşi găsească un loc de înnoptat la localnicii vietnamezi. Celălalte echipe au ales să îşi caute singure cazare, aşa că vor începe cursa rând pe rând, la o distanţă de doar două minute. Cu nervii întinşi la maximum şi cu un dezavantaj imens, relaţia lor va fi pusă în această seară la un test imens: vor avea de decis împreună dacă vor să mai continue competiţia. ,,Dacă tu vrei acasă, aştept să mă duci acasă!” – acestea sunt cuvintele Vicăi în momentul în care vede că prietena sa nu îşi mai doreşte să lupte în această competiţie. Având în vedere că ,,Asia Express” este un joc de echipă, jocul nu va mai putea continua în cazul în care unul dintre coechipieri doreşte să renunţe la cursă.

Până în acest moment, fiecare dintre concurente a trecut prin momente mai dificile, dar avantajul lor a fost că au găsit puterea să apese şi mai tare pe acceleraţie în momentul în care cealaltă părea să cedeze. În seara aceasta, totuşi, jocul pare să se schimbe, iar Vica îi va mărturisi Danielei că pentru ea competiţia devine şi mai dificilă fără susţinerea prietenei sale: ,,Vreau să văd că te implici, nu pot să duc totul singură, nici fizic, nici psihic.”  Neputincioasă, cu ochii în lacrimi şi cu dorinţa de a continua jocul alături de Daniela, Vica Blochina va trece prin momente extrem de dificile.

Cu toate acestea, decizia de a rămâne în competiţia Asia Express va sta în mâinile Danielei, care mărturiseşte că nu se mai vede continuând această provocare. Ce decizie va lua, cum va reacţiona prietena sa, Vica, şi care este verdictul acestei seri, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la ora 20:00, într-o nouă ediţie a unui reality show care se doveşte a fi un test extrem de dur- Asia Express.