Daniela Crudu, profesoarã în şcoala privatã a lui Andrei Versace

De: Cristiana Trifu / 19.03.2018, 11:33
Daniela Crudu, profesoarã în şcoala privatã a lui Andrei Versace
Sub deviza ”Te uiţi o seară, râzi o săptămână” şi în ediţia din această duminică a show-ului ”În puii mei!”, difuzat de la ora 22.00, la Antena 1, telespectatorii au parte de o mulţime de surprize. Ca de obicei, actorii din show-ul ”În puii mei!” vor pune în scenă personaje ajunse celebre în mediul online, pe Youtube şi pe reţelele de socializare.

Parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Victoraş Micula, iar Mihai Bendeac îl va interpreta într-o manieră originală pe Andrei Versace. Cei doi, cunoscuţi printre altele pentru situaţia financiară deosebită, dar şi pentru dorinţa de a epata, decid să-şi deschidă propria universitate şi îşi aleg profesoare după placul inimii. Una dintre cadrele didactice din instituţia pe care o deţin este nimeni alta decât Daniela Crudu, prezentată cu titlul de conferenţiar universitar în Inginerie Spaţială.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului şi ce surprize au mai pregătit Mihai Bendeac şi actorii cu care acesta face echipă, telespectatorii vor vedea  în această seară, de la ora 22.00, în cadrul unei noi ediţii a show-ului ”În puii mei!”, difuzată la Antena 1.