Daniela Crudu rămâne în televiziune

Apropo.ro / 24.07.2012, 13:40
Daniela Crudu rămâne în televiziune
Daniela Crudu pleacă de la "Un Show Păcătos", dar nu și din trust. Sexy asistenta tv va face parte dintr-o nouă echipă, la o nouă emisiune.

Chiar dacă Daniela Crudu vrea să se lase de televiziune, televiziunea nu o lasă pe ea. Deși se știe că nu va mai face parte din echipa emisiunii „Un Show Păcătos”, ea rămâne angajata aceluiași trust.

Dan Capatos a dezvăluit faptul că asistenta sa, Daniela Crudu, va avea o vară extrem de ocupată. Ea va face parte din echipa unei noi producții de televiziune de la Antena 1.

Puțini știu că Daniela va avea în această vară, într-un proiect special, o emisiune, în locul emisiunii Acces Direct (n.r. – a cărei realizatoare este Simona Gherghe), cât timp aceasta va fi în vacanță. Producția se va numi Comedia de la 5 și va fi o nouă emisiune de divertisment„, a explicat Capatos.

La începutul lunii iulie, Daniela a anunțat că demisionează de la „Un Show Păcătos”, pentru că s-a săturat de glumele pe seama ei. Pe atunci spunea că își dorește să îi fie aproape lui Mihai Costea și că nu mai vrea să se facă de râs la tv.