Daniela Crudu s-a apucat de sporturi extreme

De: Mia Nicolescu / 30.11.2012, 14:30
După ce a învățat să țină tacul în mână și să se apere, Cruduța a învățat să se lupte pe bune. Profesorii? Câțiva campioni naționali la lupte.

Cea mai sexy asistentă tv, Daniela Crudu de la „Un Show pacătos”, singură momentan, rămasă fără iubit, s-a apucat de sporturi extreme.

După ce acum două săptămâni bruneta a învățat să țină tacul în mână de la niște profesioniști, săptămâna trecută a învățat să se apere de la Tolea Ciumac, participant la gala de kickboxing de la Brașov, ieri a învățat să se lupte pe bune de la niște băieți cu mușchi. Cruduța si-a pus ascultătoare mănușile speciale și a ascultat indicațiile băieților.

Daniela Crudu

Cruduța poate bate acum orice admiratoare a lui Mihai Costea

Băieții, campioni naționali la lupte au fost prezenți împreună cu comentatorul GSP TV, Alexandru Ganci aseară în emisiune la Capatos pentru a vorbi în premieră de noul reality de lupte de la GSP TV, „The Ultimate Fighter”. 

Daniela Crudu

Daniela Crudu, alături de ce mai tari luptători din România

„The Ultimate Fighter” este un reality show în care un număr de luptători locuiesc împreună și luptă la sfârșitul fiecărei săptămâni pentru a rămâne în casă. (Big Brother cu luptători, dar eliminarea se face prin înfruntare directă în cușcă). Câștigatorul primește un contract de 150 de mii de dolari de la UFC.