Daniela Crudu se antreneaza, zilnic, in parc! (poze)

Apropo.ro / 18.08.2011, 09:51
Daniela Crudu vrea sa-si recapete silueta de alta data, asa ca pe langa o dieta stricta, aceasta se antreneaza zilnic pentru a da jos burta.

Cruduta se trezeste in fiecare dimineata foarte devreme, cu toate ca acesta e unul dintre lucrurile pe care le uraste foarte tare, si fuge in parc. Aici o asteapta antrenoarea sa personala, care, de altfel, i-a si recomandat miscarea in aer liber in loc de cea in spatii inchise.

Daniela Crudu

Daniela Crudu

Dupa o scurta incalzire, antrenoarea Danielei incepe sa lucreze cu aceasta toate grupele de muschi, in special fesierii, pentru ca dorinta brunetei este sa aiba un fundulet cat mai ferm.

Surse apropiate vedetei au marturisit ca ea a reusit sa slabeasca 5 kilograme intr-o luna, de cand s-a apucat serios de sport.

Daniela Crudu

Daniela Crudu vrea un fund mai ferm

Daniela mananca o data pe zi si mai apeleaza la o gustare. Dimineata consuma un iaurt, iar la ora 16.00 mananca o supa fara paine sau pepene. Nu se atinge de produsele de la fast food sau de sucuri acidulate. E bucuroasa ca a mai slabit. Face si mult sport: alearga prin parc si merge si la aerobic. S-a umflat probabil si pentru ca retine apa, mai ales ca nu prea mananca. Cred ca s-a ingrasat pe baza de stres”, a declarat o sursa din anturajul Danielei.