Daniela Crudu și-a dat demisia de la „Un Show Păcătos”

Apropo.ro / 04.07.2012, 10:30
Daniela Crudu și-a dat demisia de la
Daniela Crudu a părăsit echipa de la "Un Show Păcătos", sătulă să mai fie bătaia de joc a tuturor. Daniela nu mai vrea să fie asistentă de televiziune.

Daniela Crudu a părăsit echipa lui Dan Capatos și „Un Show Păcătos”, pentru că s-a săturat să fie luată în batjocură de toți. Daniela vrea să îi fie aproape lui Mihai Costea, decât să se mai facă de râs la televizor.

O prietenă apropiată a Danielei a mărturisit că bruneta a avut o discuție cu iubitul ei, Mihai Costea, iar decizia de a demisiona au luat-o împreună.

Surse din trustul Intact au declarat pentru STL.ro că Daniela Crudu a căzut de acord cu șefii ei să rămână până la finalul acestui sezon, mai exact până pe 2 august.

Nu o mai lasă Mihai (n.r. Mihai Costea). Au avut o discuție și el a insistat să nu mai apară la televizor. Deși decizia era luată de mai multă vreme, picătura care a umplut paharul a fost discuția cu Gigi Becali de luni noapte. S-a săturat să fie făcută în fel și chip la televizor și vrea să rămână doar pe prezentările de modă. E supărată și din cauza banilor, de mai multă vreme. Primea bani puțini, dar avea, în schimb, multe interdicții și nu i se părea deloc corect”, a declarat una dintre cele mai bune prietene ale Danielei Crudu.

Citește mai multe detalii despre demisia Danielei Crudu, pe Showbiz.ro