Daniela Crudu si Gina Pistol, prezentare de bijuterii unicat! (poze & video)

Apropo.ro / 03.03.2009, 12:00
Gina Pistol si Daniela Crudu au probat si au achizitionat bijuterii realizate de Cosmina Englizian.

Unii dintre cei mai cunoscuti stilisti de la noi si-au dat intalnire, ieri, 2 martie, la Bucuresti Mall pentru a realiza cate o tinuta emblematica pentru sezonul primavara-vara 2009.

Astfel Maria Andrei, Laura Lazar, Maurice Munteanu, Oana Kogalniceanu, Silvia Serban, Alina Latean, Andra Clitan, Alexandra Calafeteanu si Angelica Dumitrescu au ales haine din magazinele Bucuresti Mall (Famous Brands, Mango, BSB, Aldo, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Irina Schrotter si Debenhams) si au realizat cate o tinuta.

Daca vreti sa iesiti in evidenta primavara asta, dar sunteti in pana de idei, puteti vizita Bucuresti Mall si sa va lasati inspirate de tinutele propuse de stilisti, care vor fi expuse pe coridoarele centrului comercial pana in data de 20 martie.

Pentru ca accesoriile joaca un rol important in tinuta unei femei, designerul Cosmina Englizian si-a prezentat ultima colectie de bijuterii unicat din cristale Swarowski.

Evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici, iar invitate speciale au fost Gina Pistol si Daniela Crudu, care au probat si si-au achizitionat bijuterii realizate de Cosmina Englizian.

Acesta este doar inceputul, pentru ca evenimentele de gen vor continua pe tot parcursul lunii martie, Bucuresti Mall devenind astfel un adevarat centru de moda si frumusete, vizitatorii avand parte de nenumarate surprize.

Centrul comercial va organiza o tombola cu premii instant oferite de magazinele din incinta acestuia, dar si o sesiune de beauty la unul dintre cele mai cunoscute centre de frumusete, Guerlain SPA din Paris.


NU RATA GALERIA FOTO!

Foto Eveniment: Cosmin Bararu

Cameraman: Catalin Sanda
Montaj: Andrei Dinu