Daniela Crudu și Mihai Costea se căsătoresc

Apropo.ro / 24.10.2013, 16:00
Daniela Crudu și Mihai Costea "Nilă" se căsătoresc în 2014. Viitoarea mireasă a ales deja modelul rochiei pe care o va purta la nuntă.

După doi ani de relație, Daniela Crudu și Mihai Costea au decis să facă nunta. Evenimentul a fost stabilit anul viitor, iar acum au început să pună la punct detaliile.

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Daniela Crudu știe deja ce rochie va purta – una specială și cât se poate de sexy, care să uimească toți invitații. Ea va avea o rochie de mireasă albă, lungă și elegantă, din mătase naturală, cu spatele gol, iar bustul ei generos va fi pus în valoare.

rochie de mireasa

„Cruduța este o persoană specială, căreia nu îi pasă ce spune lumea, important este să se simtă ea bine și, totodată, să nu deranjeze pe nimeni! Așa că, din câte ne-a povestit nouă, și rochia ei de mireasă va fi un pic ieșită din tiparele obișnuite! Daniela s-a gândit la o rochie lungă, albă, elegantă, din mătase naturală! Până aici, totul este ok, de acum incolo vine partea interesantă! Rochia va avea spatele gol și îi va arăta și bustul generos! În concluzie, va fi o combinație între elegant și șocant! Sper să nu aibă probleme în biserică, pentru că preoții spun că trebuie să te îmbraci decent într-un lăcaș sfânt! Însă cu un voal mai amplu, totul se poate rezolva!”, a povestit o apropiată a vedetei.

rochie de mireasa

Cel mai probabil rochia de mireasă va fi comandată de Daniela de la casa de modă a cărei imagine este în prezent.