Daniela Crudu şi Vica Blochina, piese vestimentare inedite: „Cruduţa mea” / „Vica, my love”

De: Cristiana Trifu / 13.12.2017, 16:37
Daniela Crudu şi Vica Blochina, piese vestimentare inedite: „Cruduţa mea” / „Vica, my love”
Vesele, efervescente şi mereu puse pe şotii, Daniela Crudu şi Vica Blochina nu doar cã au acceptat imediat provocarea de a face echipã în cadrul celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1, „Asia Express”, ci au luat foarte în serios competiţia şi şi-au pregãtit încã din ţarã nişte piese vestimentare care sã le ajute în momentele grele. Mai exact, cele douã şi-au imprimat tricouri cu mesajele „Cruduţa mea” şi „Vica, my love”, pe care au început deja sã le poarte.

„Noi suntem o echipã şi cei de acasã vor vedea asta. Sunt convinsã cã oamenii nu cred cã putem renunţa la condiţii bune de viaţã, dar vor si surprinşi sã ne vadã în aceastã cursã. Chiar şi noi ne-am depãşit limitele!”, a declarat Daniela.

 

Daniela şi Vica nu sunt singurele care au apelat la o strategie neobişnuitã pentru a obţine victoria la „Asia Express”. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au decis să se îmbrace la fel, convinşi fiind că acest lucru le va purta noroc. Mai mult, atunci când au fost nevoiţi să îşi cumpere haine, pentru că temperaturile erau foarte scăzute, cei doi au ţinut neapărat să îşi cumpere aceleaşi haine. Dacă acest lucru le va purta sau nu noroc, dacă îi va ajuta în vreun fel să ajungă în Thailanda, destinaţia finală, telespectatorii vor vedea în primăvara anului 2018 la Antena 1.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.