Daniela Crudu vrea id-ul de mess al lui Cristiano Ronaldo!

Apropo.ro / 16.08.2011, 09:43
Daniela Crudu s-a saturat de barbatii din Romania, aceasta tinteste tot mai sus.

Cruduta nu ii mai considera demni de prea multa atentie pe barbatii care ii fac curte pe plan intern si doreste sa isi extinda cunostintele si printre celebritatile internationale.

Potrivit stl.ro, Daniela a anuntat pe Facebook ca isi doreste ID-ul de mess al fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, dand destul de clar de inteles ca a facut o pasiune pentru vedeta echipei Real Madrid.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

In comentariile postate la fotografia postata de Daniela cu Ronaldo, mai multe persoane i-au sugerat acesteia sa caute ID-ul fotbalistului de mess la Irina Shayk, superba logodnica a acestuia, sau la Adrian Cristea, iubitul amicei sale, Bianca Dragusanu.

Daniela Crudu

Daniela Crudu

Cu toate ca a declarat ca nu este atrasa de fotbalisti, anul trecut s-a vorbit despre o relatie intre aceasta si Cristi Tanase.

Desi vedeta Playboy a declarat ca: „niciodata nu ma veti vedea cuplata cu un fotbalist. Ii consider mult prea infantili. Prefer sa am langa mine oameni de la care sa am ce sa invat”, aceasta pare ca s-a apropiat ceva mai mult de fotbalistul Cristi Tanase,