Daniela Gyorfi, dezvăluri în premieră! De ce s-a despărţit de primul soţ, Gelu Borş

De: Nicoleta Nicolae / 04.12.2015, 10:08

Daniela Gyorfi, dezvăluri în premieră! De ce s-a despărţit de primul soţ, Gelu Borş
După doi ani căsnicie cu Gelu Borş, Daniela s-a despărţit de bărbatul cu care a stat 8 ani.


„Nu pot să îţi spun de ce ne-am certat în 2000. S-au schimbat multe lucruri după ce ne-am căsătorit. Am avut discuţii în contradictoriu, dar nu a sărit niciodată la mine. Eu eram cu gura mare. Eu voiam să fac şi carieră, el să plece în America. La o săptămână după nunta din Bucureşti, ne-am dus şi în Albiţa, la el. I-am zis să îşi ia lucrurile şi să plece. A făcut asta din ambiţie şi a plecat. Ai senzaţia de proprietate şi nu suportam să fiu îngrădită”, a spus Daniela la ”Un show păcătos”.

Artista a povestit cât de diferită era în anii 2000, când nu suporta multe lucruri. Daniela a povestit şi care sunt în prezent relaţiile cu Gelu Borş, care a plecat în Statele Unite după divorţ.

„Atunci eram destul de liberă, nu suportam nici să te uiţi urât la mine, eram şi figurantă. Greşeala a fost şi a mea şi a lui. Noi ne-am potrivit că am fost sportivi amândoi. Gelu s-a recăsătorit şi are două fetiţe, nu am mai ţinut legătura. Asta e o anomalie, să ţii legătura.

Am avut acelaşi avocat, nu am avut ce împărţi, ne-a reprezentat pe amândoi. Ne-am despărţit în relaţii ok, am mai încercat să reluăm treaba. Nu mai ştiu, am suferit foarte tare, am avut un şoc. De-abia m-am măritat şi am şi divorţat. Nu credeam că mă mărit şi că divorţez. Nu m-a prins cu bărbaţi, nu l-am prins cu femei”, a concluzionat Daniela.