Daniela Nane a dat lovitura. Cu ce se ocupă acum şi cum a schimbat-o căsătoria

De: Cristiana Trifu / 15.11.2017, 10:44
Daniela Nane a dat lovitura. Cu ce se ocupă acum şi cum a schimbat-o căsătoria
Daniela Nane s-a măritat în secret cu Adrian Cioroianu. Daniela Nane şi Adrian Cioroianu (50 de ani) formează un cuplu din primăvara lui 2015.

Recent, fostă Miss România (1991) a filmat în Statele Unite pentru o producţie a cărei acţiune se va petrece în Romania. Actriţa a fost în Statele Unite pentru filmări la producţia „Sounds Of Silence”. 

Femeile fierbinţi ale lui Nicolaescu: Mihaela Rădulescu, Jojo, Ilena Lazariuc, Daniela Nane. Goale de dragul artei! – FOTO

„Desi nu ne-am mai vazut de mai bine de 20 de ani, iar pe atunci era inca studenta la actorie, ne-am reintalnit cu mare placere chiar pe platoul de filmare. Daniela Nane a interpretat unul dintre rolurile principale in recenta productie „Sounds Of Silence”. Pelicula, a carei poveste se petrece in Romania, a fost filmata integral pe platourile holwoodiene. Am avut timp sa depanam amintiri”, a scris Tudor Petruţ pe contul lui de socializare.

Tudor Petruţ este cunoscut din seria filmelor „Liceenii”, unde a jucat rolul olimpicului Şerban, favoritul profesoarei de matematică Isoscel.