Danny Boyle le-a cumparat case copiilor actori din „Slumdog Millionaire”

Apropo.ro / 28.05.2009, 17:16
Producatorul "Slumdog Millionaire", Danny Boyle, a cumparat case pentru micutii "Latika" si "Salim", ce traiau in baraci

Dupa polemicile din ultimele luni dintre producatorii filmului "Slumdog Millionaire" si parintii copiilor care au jucat in film, si dupa ce imaginile distrugerii cocioabelor in care copiii indieni traiau alaturi de familiile lor au facut inconjurul lumii, la Mumbai a avut loc in sfarsit o reconciliere.

Ieri, 27 mai, in cadrul unei conferinte de presa, producatorul si regizorul Danny Boyle a anuntat ca o casa a fost deja cumparata pentru Azharuddin Ismail (interpretul lui Salim, in film), in varsta de 9 ani, si va fi in curand cumparata una si pentru Rubina (Latika, in film). Pentru cumpararea a doua apartamente a fost cheltuita suma de 100.000 dolari.

De asemenea, regizorul britanic a acuzat mass-media ca a alimentat tensiunile dintre familiile copiilor si casa de productie. Cu privire la micutii Azhur si Rubina, Boyle a comentat: "Ei au avut ocazia sa intre intr-o lume extraordinara si fascinanta si este de inteles ca isi doresc ca viata lor sa se schimbe in totalitate”.

Danny Boyle, Azharuddin Ismail si Rubina

slumdog millionaire

slumdog millionaire