Danny DeVito divorțează, după 30 de ani de mariaj

Apropo.ro / 09.10.2012, 10:30
Danny DeVito divorțează, după 30 de ani de mariaj
Danny DeVito divorțează de actrița Rhea Perlman, după un mariaj de 30 de ani.

Danny DeVito, 67 de ani, și Rhea Perlman, 64 de ani, au decis să se separe, după o căsătorie ce a durat 30 de ani. Cei doi actori au împreună trei copii: Lucy, în vârstă de 29 de ani, Grace, în vârstă de 27 de ani, și Jacob, în vârstă de 25 de ani.

Anunțul divorțului a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al cuplului de la Hollywood, dar fără enunțarea motivelor care au condus la acest lucru.

Danny și Rhea s-au căsătorit în anul 1982, pe 28 ianuarie, după 11 ani în care au preferat să locuiască împreună fără acte oficiale.

În martie, Danny DeVito declara despre căsătoria sa, pentru emisiunea „Access Hollywood Live”: „Avem trei copii minunați și este grozav„. Separarea lor este suprinzătoare, însă nu este primul cuplu care divorțează după mulți ani de mariaj: Mel Gibson și Robyn Gibson (s-au separat după 31 de ani de mariaj), Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver (divorț după 25 de ani de mariaj), Al și Tipper Gore (divorț după 40 de ani de casătorie).

DeVito și soția sa, actrița Rhea Perlman, au înființat casa de producție Jersey Films, care a stat în spatele unor hituri precum „Pulp Fiction”, „Garden State” și „Freedom Writers”.