Dansatorii români pregătesc show-uri internaţionale!

Apropo.ro / 27.02.2015, 10:00
Dansatorii români pregătesc show-uri internaţionale!
World Wide Creative Associates, agenţie internaţională de management artistic dedicată dansatorilor şi coregrafilor din România, a fost lansată la începutul lunii februarie. Aflată în căutarea celor mai talentaţi tineri din România şi nu numai, agenţia a semnat deja contracte cu unii dintre cei mai căutaţi artişti din ţara noastră.

Cu sediul în România, World Wide Creative Associates este o agenţie internaţională de management artistic care promovează dansatori şi coregrafi cu o pregătire excepţională. Tinerii care fac parte din această agenţie se numără printre cei mai căutaţi dansatori profesionişti şi sunt pregătiţi să pună în scenă spectacole de dans care impresionează prin complexitatea, unicitatea şi nonconformismul lor.

De-a lungul timpului, dansatorii s-au perfecţionat într-o varietate de stiluri de dans, de la cel de societate sau gimnastică ritmică, până la pop, hip-hop sau alte stiluri urbane, iar show-urile pregătite de ei depăşesc aşteptările publicului de fiecare dată.

„Atât în România, cât şi în străinătate, există foarte mulţi tineri extrem de talentaţi, dar a căror muncă nu a fost observată sau apreciată la adevărata ei valoare până acum. World Wide Creative Associates recrutează cei mai buni dintre aceştia şi le pune talentul în valoare.

Astfel, dansatorii au  un partener de încredere atunci când vine vorba despre încheierea unor contracte de colaborare. Până acum, dansatorii români nu beneficiau de un astfel de sprijin din partea unei agenţii din ţara noastră, însă pot apela cu încredere la World Wide Creative Associates de acum încolo”, a declarat Emil Rengle, managing partner World Wide Creative Associates.

World Wide Creative Associates reuneşte deja o serie de artişti care şi-au făcut un renume în industria showbiz-ului românesc şi internaţional, precum Mădălin Farc, Mircea Palamari sau Ruxandra Stanciu. Deşi este lansată recent, World Wide Creative Associates este extrem de populară în rândul celor mai apreciaţi artişti români ai momentului, dansatorii agenţiei colaborând, deja, cu aceştia.

De asemenea, două dintre cele mai importante proiecte de dans ale României ultimilor ani, Stan Boyz şi PRO Dance, au luat viaţă cu ajutorul talentelor susţinute de prima agenţie de management artistic din România.

World Wide Creative Associates, prima agenţie internaţională de management artistic din România, este locul ideal pentru ca tinerele talente să cunoască perfecţiunea în dans şi profesionalismul. Mai multe informaţii despre dansatorii şi activitatea agenţiei puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook a agenţiei, facebook.com/wwcagency sau pe www.wwca.dance.