Dansez, dansez

Apropo.ro / 21.05.2005, 17:37
Dansez, dansez
Perseverența. Un cuvant de ordine pe placul nostru. Se spune ca dupa un duș rece ar trebui sa urmeze unul mai calduț. Dar, nu e o regula general valabila... Blondele de la, surpriza!, "Blondy" au realizat ca deja sunt, vorba aia, "firme separate" și e cazul sa

Perseverența. Un cuvant de ordine pe placul nostru. Se spune ca dupa un duș rece ar trebui sa urmeze unul mai calduț. Dar, nu e o regula general valabila…

Blondele de la, surpriza!, „Blondy” au realizat ca deja sunt, vorba aia, „firme separate” și e cazul sa acționeze în consecința. Ca au fost și ceva certuri la mijloc nu mira pe nimeni. Și asta da bine la… public.

Cristina Rus a hotarat sa se concentreze mai abitir pe o cariera în televiziune, ca doar n-o avea Andreea dicție mai buna decat ea. (Andreea Banica presteaza deja de ceva timp, pe post de moderatoare, într-o preafrumoasa emisiune de muzica popularo-dance-pop).

Cum ne jucam de-a „cine-i primu’?”, Andreea Banica a vrut sa le demonstreze tuturor ca se poate impune înaintea fostei colege de trupa. Deci, „Dansez, dansez” a rezultat în urma unei colaborari fulgeratoare cu nimeni altul decat Laurențiuuu Duțaaa! Ca doar cum era sa piarda el așa o ocazie blonda! Sa nu uitam și de cele doua fete, culmea, ambele cu numele de Cristina care i s-au alaturat Andreei.

Înainte de momentul X am fost avertizați ca „o sa fie ce-o sa fie, o sa fie-o nebunie”. Și chiar așa a fost, judecand dupa originalitatea celor cateva versuri! Amprenta 3SudEst se simte cu varf și îndesat. Adica „…te voi pierde / Și n-am sa pot sa mai traiesc” cu o noua eticheta: „Ce m-aș face daca pleci de maine tu? / Ar putea sa moara sufletu'”. Dar nu neaga nimeni ca o idee gen „Înțeleg ce-ți dorești… / Cea mai tare noapte” pare ca este de marca „Blondy”.

Cert este un singur lucru. În ultima perioada, s-a lansat și la noi un fenomen extra-mega-cool: pentru ca un single sa aiba succes un EL și o EA sunt imperioși necesari! Sunt demult apuse vremurile cand reprezentantul(a) unui singur sex era de-ajuns. Iata cum se occidentalizeza, taraș-grapiș, piața nostra muzicala.

Citește și versurile piesei numai în

Tags: