„Dansez pentru tine”, adica pentru 60 000 de euro!

Apropo.ro / 13.03.2008, 09:37
Show-ul-concurs "Dansez pentru tine" isi deschide ringul maine, de la 20.30, la Pro Tv, si pune la bataie un premiu de 60.000 de euro!

Show-ul-concurs “Dansez pentru tine” isi deschide ringul maine seara, de la ora 20.30, la Pro Tv pentru cei mai iubiti, mai talentati si mai sufletisti concurenti de pana acum.

Cu reguli noi, 8 editii, juriu format din 5 profesionisti, cei mai buni coregrafi din tara, perechi talentate care traiesc pentru a face un bine, spectacol fara limite si copii talentati, dar aflati in nevoie, sezonul invingatorilor vine la Pro Tv si cu o alta noutate.

Marele premiu al sezonului va fi mai mare decat de obicei, astfel ca perechea castigatoare in urma celor 8 editii ii va putea garanta copilasului pentru care au luptat implinirea visului cu suma de 60 000 de euro.

Stefan Banica si Iulia Vantur vor da startul competitiei de elita “Dansez pentru tine” si vor deschide ringul visurilor pentru perechi numai una si una.

Dupa ce au cucerit aproape toata Romania cu ambitia, talentul si mirajul dansului, 8 super-perechi se infrunta in stralucire in sezonul invingatorilor.

Pasesc pe “covorul rosu” al ringului castigatorii editiei a patra a emisiunii, Alex Velea si Cristina Stoicescu, rasfatatii Mexicului, Andreea Balan si Petrisor Ruge, admiratii Cristina Rus si Mihai Botezat, ambitiosii Andra si Cornel Ogrean, spectaculosii CRBL si Mirela Tiron si provocatorii Delia si Ionut Paval.

Chiar daca dincolo de ring se iubesc, se vor duela in pasi de dans si in scop nobil Laura Cosoi si Smiley, fiecare alaturi de partenerul cu care a castigat in trecut voturile romanilor, Bogdan Boanta si Adriela Morar.

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!