Dansez pentru tine – al şaptelea sezon

Apropo.ro / 16.02.2009, 00:00
Dansez pentru tine -  al şaptelea sezon
În prima jumătate a lunii martie, PRO TV redeschide ringul de la “Dansez pentru tine”, cu mai mult spectacol şi cu poveşti şi eroi de roman.

Opt oameni obişnuiţi, dar cu poveşti de viaţă tulburătoare, care pot reprezenta oricînd scenarii de film, vor putea, în paşi de dans şi alături de opt vedete din România, să schimbe în bine existenţa celor dragi. Alături de ei vor fi unii dintre cei mai talentaţi şi creativi coregrafi români. Pe lîngă mult lăudata Doina Botiş, cea care a adus perechea Andreea Bălan şi Petrişor Ruge pe locul al doilea în competiţia internaţională “Dancing around the world”, “profesorii” de dans şi de spectacol ai perechilor vor mai fi Elena Vîşcu, soţia lui CRBL, intransigentul Bursucul, delicata Căprioara, soţia lui Cici de la Sistem, Bogdan Boantă, fostul partener al Laurei Cosoi din competiţia visurilor, Furnica şi Lilian Cărăuş, alături de soţia sa.

Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii, promite momente coregrafice inedite, mai ales că trupei i s-a alăturat şi Vladimir Palamarciuc, fostul partener al Ginei Pistol din sezonul trecut al emisiunii. Show-ul se va dovedi din nou fără limite, pentru că telespectatorii vor savura, iar juriul va evalua un nou stil de dans plin de spectacol şi culoare: Bollywood.