Dansez pentru tine dă startul competiţiei visurilor

Apropo.ro / 15.10.2007, 04:02
Dansez pentru tine dă startul competiţiei visurilor
Din 19 octombrie, 8 concurenţi speră ca, prin paşi de dans, să cucerească telespec­ta­torii PRO TV pentru a primi votul prin care visul lor să se poată împlini.
Claudia Furpass – Partener: Mihai Budeanu
Claudia are 38 de ani şi este mama unei fetiţe de trei ani. În urmă cu un an şi jumătate, a primit o grea lovitură de la viaţă: cancer în stadiu avansat. Au urmat două operaţii, şase luni de chimio­terapie şi acum este în afara oricărui pericol, însă există şanse ca boala să recidiveze. Vrea un viitor pentru fiica ei, vrea o casă, deoarece tatăl copilului este departe şi nici el nu stă bine cu sănătatea.
 
Marieta Sabiescu – Partener: Eduard Andreianu (CRBL)
Marieta are 34 de ani şi deficienţe de auz, problema fiind ereditară. A venit să concureze pentru părinţii ei, în vîrstă de 57, respectiv 59 de ani, ambii surdo-muţi. Mai grav, mama ei şi-a pierdut şi vederea în ultimul timp. Vrea o casă pentru ei în Bucureşti, pentru a-i avea aproape şi pentru a se putea ocupa de ei.
 
Cristina Stoicescu – Partener: Alex Velea
Soţului ei, în vîrstă de 23 de ani, i s-a descoperit în luna septembrie a anului trecut o tumoare pe creier. A fost operat în ţară, însă fără nici un rezultat favorabil. El suferă de acromegalie, boală care îi măreşte oasele feţei, mîinile, picioarele, atacînd organele interne. Cristina vrea să-i ofere unica şansă de a supravieţui, printr-o operaţie în Germania.
 
Mirela Tiron – Partener: Dan Bordeianu
Mirela are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a. Ea doreşte să obţină o sumă de bani pentru a-şi ajuta mama, în vîrstă de 41 de ani, care suferă de cancer la sîn şi care în prezent are nevoie de recuperare. Deoarece mamei nu îi place să se plîngă, aceasta lucrează în continuare pentru a-şi ajuta fiicele la facultate.
 
Ionel Petcu – Parteneră: Delia Matache
Ionel este un băiat adoptat care îşi iubeşte părinţii mai mult decît orice pe lumea asta. Tatăl său este imobilizat la pat de aproximativ cinci ani, dependent de insulină, căci, în urma unor accidente vasculare, a rămas paralizat. În momentul de faţă, mama este singura care se ocupă de el, îl schimbă, îi dă de mîncare, îl spală. Ionel luptă pentru a obţine un tratament pentru tatăl lui.
 
Vasile Roibu – Parteneră: Oana Nistor
Socrul său, în vîrstă de 50 de ani, care îi este ca un tată, este bolnav de ulcer varicos de aproape 20 de ani şi, deşi pînă acum a făcut mai multe operaţii, boala nu s-a vindecat. Mai mult, e singurul care aduce venituri în casă. Vasile luptă pentru un tratament performant şi pentru un fel de pensie pentru socrul său.
 
Cezar Spirescu – Parteneră: Daniela Gyorfi
Participă la această emisiune pentru fratele lui geamăn, Romeo, care poartă de la doi ani o orteză la piciorul stîng. Pînă în prezent, Romeo a suferit 15 operaţii, iar piciorul lui a rămas cu 18 cm mai scurt. În ciuda faptului că suferă de diabet, Cezar spune că va face tot ce este omeneşte posibil să îşi ajute fratele.
 
Mihai Botezat – Partener: Ioana Ginghină
Mihai este profesor de religie la Centrul şcolar Cîmpulung Moldovenesc, unde le predă copiilor cu dizabilităţi. Pentru că vechea clădire trebuie evacuată, şcoala are nevoie de un spaţiu nou, aşa că directoarea şi cîţiva colegi au pus la cale un plan: primăria să le dea terenul, de la “Dansez pentru tine” să obţină banii necesari construcţiei, iar Consiliul Judeţean să le dea mobilierul şi aparatura necesară.