Dansez pentru tine – ediţie specială

Apropo.ro / 13.04.2009, 00:00
Dansez pentru tine - ediţie specială
În prima zi de Paşte, emisiunea invită în ring numai perechi speciale, care vor dansa pentru spectacol, dar şi pentru a ajuta cîteva familii nevoiaşe.

Rita Mureşan va face pereche cu Ionuţ Pavăl, fostul partener al Danei Rogoz şi al Deliei Matache, cîntăreaţa de muzică populară Angela Rusu îl va avea alături pe Cornel Ogrean, care a dansat alături de Andra şi de Elena Gheorghe, iar Costi Ioniţă va dansa alături de bulgăroaica Andreea Teodorova.

Cele trei perechi se vor întrece în paşi de dans pentru a cîştiga cît mai multe voturi din partea telespectatorilor, care vor putea trimite SMS-uri pe tot parcursul emisiunii.

Premiul pe care îl va cîştiga fiecare pereche concurentă va fi donat. Vor mai dansa campionul K1 Cătălin Moroşanu şi gimnastul Marius Urzică. Mihai Petre va lăsa la o parte statutul de jurat al emisiunii şi, alături de graţioasa sa soţie, Elwira, va arăta că ştie să danseze şi hip-hop. Cîteva dintre perechile care au făcut istorie la “Dansez pentru tine” în sezonul trecut vor reveni în ring cu momentele lor de glorie.

Marius Nedelcu şi Alexandra Seleş, Pavel Bartoş şi Luciana Muntean, Giulia şi Andrei Ştefan, Larisa Pleşca şi Denis Bolborea, dar şi Mihai Sturzu şi Florin Grozea de la HI-Q vor demonstra că iubesc spectacolul.

O trupă de dans irlandez şi una de dans ţigănesc vor cotropi platoul emisiunii cu poveşti spectaculoase în paşi de dans, iar coregrafii Edi Stancu şi Bursucu’ pregătesc şi ei un moment special, cu o coregrafie inedită.