„Dansez pentru tine”… la inceput de martie

De: Dragos Tanase / 07.02.2008, 12:17
Emisiunea de divertisment "Dansez pentru tine" revine, odata cu primavara, la Pro Tv.

Emisiunea de divertisment Dansez pentru tine revine, odata cu primavara, la Pro Tv.

Concurentii celor patru sezoane de pana acum ale show-ului au acceptat provocarea de a se confrunta in ringul visurilor pentru un spectacol total, dar si pentru a salva de la un viitor intunecat vietile unor copii cu probleme.

Din martie, telespectatorii Pro Tv vor avea parte in fiecare vineri seara de un spectacol unic, in care totul va fi la superlativ.

Dupa ce au cucerit Romania cu ambitia, talentul si dansul lor, opt perechi din cele patru sezoane ale emisiunii se vor infrunta la noul sezon din “Dansez pentru tine”.

Pasesc pe “covorul rosu” al ringului castigatorii editiei a patra a emisiunii, Alex Velea si Cristina Stoicescu, rasfatatii Mexicului, Andreea Balan si Petrisor Ruge, admiratii Cristina Rus si Bogdan Negrea, ambitiosii Andra si Cornel Ogrean, spectaculosii CRBL si Mirela Tiron si provocatorii Delia si Ionut Paval.

Chiar daca dincolo de ring se iubesc, se vor duela in pasi de dans si in scop nobil Laura Cosoi si Smiley, fiecare alaturi de partenerul cu care a castigat in trecut voturile romanilor, Bogdan Boanta si Adriela Morar.