Dansul la bară care te lasă mască! Mirela Buhuş, câştigătoarea celei de-a cincea ediţii ”iUmor” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 17:23
Dansul la bară care te lasă mască! Mirela Buhuş, câştigătoarea celei de-a cincea ediţii ”iUmor” - FOTO
Mirela Buhuş a reuşit să obţină voturile telespectatorilor în cea de-a cincea ediţie ”iUmor” din acest sezon şi va merge în finală alături de Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu.

Mirela Buhuş a venit la ”iUmor” cu o surpriză pregătită pentru juraţi şi, mai ales, pentru Cheloo, de care a mărturisit că se simte atrasă. ”A durat cinci sezoane, dar am apărut, m-am pregătit, pentru Cheloo nu poţi să vii oricum”. Iar surpriza a fost cu adevărat de proporţii: din vârful unei bare, în mijlocul scenei, Mirela a început un monolog surprinzător. ”E spumoasă,  m-am gândit că începe un număr de stand-up”, a mărturisit Delia.

Numărul a continuat însă cu un dans la bară care i-a uimit pe toţi cei prezenţi, iar Mirela a încercat chiar să îi atragă în jocul ei şi pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. Până la final, chiar a reuşit să le dea o lecţie de dans la bară Deliei şi lui Mihai. ”Eu fac dans la bară sportiv, o să vă invit pe rând să vă arăt câte o mişcare. Mihai, pentru tine am pregătit o mişcare specială, se numeşte ”, l-a încurajat Mirela pe jurat. Din păcate, mişcarea i-a reuşit doar pe jumătate şi a fost apoi supărat că a primit un exerciţiu mai greu decât al Deliei. ”Ca să te descurci bine la bara aceea, trebuie să ai muşchi buni pe braţe”, a mărturisit Delia.

Când a venit timpul votului, juraţii au cântărit starea pe care Mirela le-a transmis-o. ”Şi-a asumat perfect numărul ei, dacă nu ar fi făcut asta ar fi fost penibil, grotesc!”, a declarat Mihai Bendeac, iar numărul a primit două dintre voturile juraţilor, dar şi pe cele ale telespectatorilor, astfel că Mirela va merge în finala din acest sezon.
Matei Deleanu, un student la Medicină din Constanţa şi cetăţean de onoare al oraşului pentru satira pe care o face, a dezvoltat un număr de stand-up pe baza experienţei sale din lumea medicală. A intrat pe scenă cu emoţii, fiind intimidat de Mihai Bendeac, după cum a mărturisit. Iar dacă începutul nu a fost spectaculos, în scurt timp, Deleanu a reuşit să îi şocheze pe cei trei juraţi cu o glumă macabră făcută pe seama pacienţilor de la Oncologie. ”Toate lucrurile pot fi luate în râs, dar numai dacă o faci bine”, a spus Cheloo. În cele din urmă însă, Matei Deleanu a obţinut două voturi negative, iar cel de-al treilea, al lui Mihai Bendeac, a fost inexistent. ”Eu cred că băiatul acesta va fi acuzat de malpraxis la ”, a spus Cheloo.
Christian Lee, un magician extrem de cunoscut în Marea Britanie, mai ales după apariţia sa la ”Britan’s got Talent”, are propriul teatru pentru copii şi a jucat în serialul „Max Magic”. Pentru numărul său, i-a cerut sprijinul Deliei, care şi-a luat rolul în serios. ”Cred că într-o viaţă trecută am fost asistentă sau am fost într-o trupă de circari”, a mărturisit aceasta.

Numărul său de magie a fost plin de umor, astfel că juraţii s-au declarat mândri şi fericiţi de ceea ce Christian Lee a arătat. ”Domnul meu, aveţi talentul de a capta atenţia, chiar dacă nu este o magie universal acceptată, noi ne uităm şi ne bucurăm”, i-a spus Cheloo, iar Lee a fost atât de emoţionat că nu s-a putut abţine să îi îmbrăţişeze pe juraţi înainte de a primi cele trei LIKE-uri din partea lor.
Teatrul nescris „Constantin Iugan” a fost o reală surpriză pentru cei trei juraţi. Cei trei membri fac parte din trupa de teatru din comuna Şanţ, judeţul Bistriţa Năsăud, formată numai din pensionari. Îmbrăcaţi mereu în haine tradiţionale, aceştia participă la festivaluri şi au primit mai multe premii, astfel că şi-au încercat norocul şi la ”iUmor”, spunând că ei se bucură să facă oamenii să râdă. ”Pentru mine a fost un exerciţiu de atenţie, a fost încântător să încerc să vă ascult şi să înţeleg care-i baiul”, a mărturisit Cheloo la final, adăugând: ”Limbajul ardelenesc mi-a luat minţile”. Sceneta legată de problemele matrimoniale ale unui tânăr cuplu de la ţară i-a cucerit pe cei trei juraţi, astfel că trupa de teatru a primit toate cele trei voturi ale juraţilor.

Şi Daniel Ilie, zis Varză, le-a dat emoţii juraţilor după ce şi-a făcut intrarea în scenă în pielea personajului ”Melcul”, devenit deja o tradiţie la ”iUmor”. Cei trei s-au liniştit însă după ce i-au aflat adevărata identitate, apoi s-au bucurat de numărul său de comedie dedicat bancurilor cu Bulă. ”Am ştiut cam 70% dintre glume, iar în mod normal asta nu ar fi fost bine, dar mi-a permis să urmăresc felul în care spui bancul şi tu o faci într-un mod minunat”, i-a spus Mihai Bendeac, iar ceilalţi doi colegi au fost de acord, aşa că Varză a primit trei voturi.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei patru câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).