Dansurile din Madagascar i-au pus în dificultate pe concurenţii din ”Ultimul Trib”

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 12:35
Dansurile din Madagascar i-au pus în dificultate pe concurenţii din ”Ultimul Trib”
Dansurile tradiţionale din Madagascar au fost o experienţă cu totul nouă pentru concurenţii din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1

La scurt timp de la sosirea lor în Madagascar, cei 21 de concurenţi din ”Ultimul Trib” au făcut cunoştinţă cu obiceiurile locale, iar dacă iniţial au crezut că mâncarea a fost o bătaie de cap, când a fost vorba despre dansurile tradiţionale, lucrurile s-au complicat.

”Pentru mine chiar a fost fascinant! Te eliberezi, aceasta e şi ideea dansului, să iasă răul”, a glumit Daniela Crudu, care s-a lăsat imediat prinsă de muzică. Concurenţii au făcut cunoştinţă apoi cu dansul cameleonilor, cel al lemurilor sau cel al crocodililor, animale cărora triburile lor le şi poartă numele. ”Nu mă aşteptam la nicio petrecere când am venit, iar dansatorii erau împărţiţi, unii imitau crocodilul, alţii lemurii, a fost fenomenal totul”, a povestit Paula Chirilă, care face parte din echipa ”Lemurilor”.
Iar dacă Silviu Mircescu, din tribul ”Cameleonilor” a prins destul de rapid mişcările, ”Lemurul” Sorana Darclee a fost puţin încurcată de ”paşii” de dans. ”Era o formă de izometrie şi genuflexiune, stăteau cu faţa atât de aproape de nisip şi nu îi deranja deloc!”, a remarcat aceasta.

Petrecerea-surpriză a fost apoi presărată de momente desprinse parcă din documentare, după cum au mărturisit concurenţii fascinaţi de tot ceea ce îi înconjoară. ”Doar la televizor am mai văzut aşa ceva!”, a concluzionat Dima Trofim întreaga zi de experienţe noi. Cele trei triburi, unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând, vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

Începând de joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.
Începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro.

Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.