Danut Coman: Vreau sa ma lase sa plec

Apropo.ro / 12.07.2007, 09:09
Danut Coman: Vreau sa ma lase sa plec
Portarul echipei Rapid, Danut Coman, a declarat ca nu doreste o marire de contract, ci doar ca oficialii gruparii giulestene sa-i permita sa plece în strainatate, informeaza Pro TV. "Am doua oferte din Spania, una de 1,2 milioane de euro. Salariul este de 500.000 de euro

Portarul echipei Rapid, Danut Coman, a declarat ca nu doreste o marire de contract, ci doar ca oficialii gruparii giulestene sa-i permita sa plece în strainatate, informeaza Pro TV.

„Am doua oferte din Spania, una de 1,2 milioane de euro. Salariul este de 500.000 de euro pe an. Nu vreau bani în plus de la Rapid, ci doar sa ma lase sa plec”, a spus Coman.

Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca nu exista nicio oferta pentru portarul Danut Coman si a precizat ca fotbalistul si impresarul sau urmaresc doar o marire a salariului. Moldovan sustine ca a contactat clubul Levante pentru a verifica daca exista o oferta pentru Coman, dar conducerea gruparii din Primera Division a negat.

Portarul Danut Coman a declarat, înainte de a pleca împreuna cu lotul echipei Rapid în cantonament în Elvetia, ca vrea sa plece din Giulesti, deoarece are o oferta concreta de transfer în strainatate, venita pe adresa clubului. Întrebat atunci despre faptul ca exista un zvon conform caruia ar avea o oferta din Spania, Coman a raspuns: „Nu este niciun zvon. Este o oferta concreta, a venit si pe adresa clubului, dar domnul Copos a fost ferm si mi-a spus ca nu-mi va da drumul sa plec. Eu îmi doresc sa plec si sa joc într-un campionat puternic de afara. Daca voi ramâne, o voi face doar pentru suporteri si pentru ceea ce înseamna Rapid”.

Mediafax