Darius Mabda a câștigat marele premiu „Românii au talent”

De: Ana Obretin / 28.05.2022, 10:18
Darius Mabda a câștigat marele premiu

Darius Mabda a câștigat, vineri seară, marele trofeu „Românii au talent”, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent.

Într-o finală spectaculoasă, Darius a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin dansul pus în scenă și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Emanuel Ion, care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce a demonstrat pasiunea și talentul la pian, s-a aflat Martina Meola, care a câștigat 10.000 euro. Aceștia au oferit momente de neuitat și au demonstrat că visurile merită recompensate.

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe Darius Mabda.

Marea finală a show-ului „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență

În intervalul orar 20:28 – 00:31, show-ul a fost lider de audiență. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8,1 puncte de rating și 33,4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3,2 puncte de audiență și 13% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români s-au bucurat de o finală de neuitat, iar în minutul de aur, la ora 22:43, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Deși sezonul s-a încheiat, Pro TV anunță că toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 13.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

Foto: Pro TV