Dăruieşti şi cîştigi

Apropo.ro / 08.12.2008, 00:00
Dăruieşti şi cîştigi
Pentru al zecelea an consecutiv, campania “Dăruieşti şi cîştigi” dă startul binecunoscutului exerciţiu de altruism cu care PRO TV şi-a obişnuit telespectatorii, în ajunul Sărbătorilor.

Din 15 decembrie, de luni pînă duminică, Cristian Tabără le va prezenta tele­spectatorilor cazurile impresionante ale unor tineri cu care soarta nu a fost prea generoasă. Semenii lor au încercat însă să compenseze cumva această lipsă de şansă şi să demonstreze tuturor că, prin acest exerciţiu de generozitate, şi cel care primeşte şi cel care dăruieşte sînt cîştigători. “Mă bucur pentru toţi cei pe care-i putem ajuta şi sînt de zece ori mai trist din cauza celor pe care nu-i putem ajuta. Ştiu că ceea ce facem este doar o picătură în mare, însă marea este formată din multe, foarte multe picături”, spune Cristian Tabără despre scopul emisiunii “Dăruieşti şi cîştigi”.

În ediţia din acest an, campania se con­centrează pe cazurile unor copii care, deşi se confruntă cu probleme foarte grave, au ales să nu capituleze în faţa lor şi au dovedit că au spirit de luptători. Mulţi dintre aceştia sînt copii foarte talentaţi, care au uimit prin precocitatea şi abilităţile lor. La sfîrşitul fiecărei ediţii, unii dintre cei mai populari artişti vor cînta pentru cei care nu s-au dat bătuţi în faţa suferinţei, dar şi pentru cei care au înţeles că solidaritatea este cel mai de preţ dar. Ca în fiecare an, pe 24 decembrie, “Dăruieşti şi cîştigi” va avea o ediţie specială, ce va fi difuzată începînd cu ora 18.00.