„Daruri de Moș Nicolae”, la Muzeul Național al Satului din Capitală

Apropo.ro / 03.12.2013, 09:00
Copiii, părinții și bunicii sunt invitați să descopere, pe aleile Muzeului Național al Satului din Capitală, meșteri populari și creațiile lor și produse din gastronomia românească specifice sărbatorilor, la "Daruri de Moș Nicolae", între 2 și 8 decembrie 2013.

Ceaiurile, produsele bio, produsele de cosmetică tradițională vor fi prezente, alături de cozonaci și plăcinte, cârnați și țuică, covrigi și turtă dulce, la evenimentul „Daruri de Moș Nicolae”, informează instituția.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

De asemenea, ocarine, fluiere, măști și cipici, stârlici și opinci, căni, cănuțe și căuce, copăițe, sărărițe, furci și fuioare, zgărdane și curele, dar și icoane, clopoței și îngerași sunt câteva dintre ofertele de care copiii și adulții se pot bucura.

La târgul de cadouri organizat cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae vor participa și actori și cântăreți și se vor desfășura și lansări de carte, ateliere de colinde și teatru de umbre.

Târgul se desfășoară de luni până duminică în intervalul orar 9.00 – 17.00, iar programul artistic de sâmbătă este între orele 12.00 și 15.00, iar duminică, între orele 12.00 – 16.00.