Dat in judecata pentru ca a transformat un Pontiac intr-un Ferrari

De: Pandaru Alin Daniel / 19.12.2011, 15:45
Desi s-a chinut destul de mult cand si-a transformat vechiul sau Pontiac Fiero intr-un frumos Ferrari 355, un om de afaceri din Agrigento, Italia, a fost acuzat recent de incalcarea drepturilor de autor.

Nu sunt foarte multi pasionati de masini care sa poata spuna cu mana pe inima ca nu-si doresc un Ferrari.

Este una din cele mai cunoscute masini sportive din istorie si toate creatiile celor de la Ferrari sunt recunoscute ca fiind opere de inginerie de exceptie, dar din pacate, putini dintre noi isi permit una.

GALERIE FOTO


Pontiac – Ferrari

Asa ca, unii recurg la mijloace speciale pentru a avea un Ferrari. Un om de afaceri italian a decis ca daca nu-si permite sa-si cumpere un Ferrari, ar fi mai bine sa si-l construiasca singur.

Dar decat sa inceapa de la 0, el a transformat vechiul sau Pontiac Fiero intr-o replica aproape perfecta a unui Ferrari 355. A facut o treaba excelenta, atat pe partea exterioara, cat si interioara, doar un adevarat cunoscator putand depista diferentele fata de original.


Pontiac – Ferrari

Numai ca el a uitat un mic amanunt: pe talon scria ca masina este Pontiac, iar el conducea un „Ferrari”.

Au mai fost si alti pasionati de masini care si-au facut propriile Porsche 911, Lamborghini Reventon sau Rolls Royce Phantom, dar ei si-au condus masinile doar prin cartier sau pe circuite.


Pontiac – Ferrari

Acest fan Ferrari a fost insa prins pe drumurile publice, iar acum trebuie sa plateasca pentru incalcarea drepturilor de autor a marcii Ferrari.