Dating #NoFilter, o comedie fără scenariu

Apropo.ro / 06.05.2019, 19:36
Dating #NoFilter, o comedie fără scenariu
E! îşi dezvoltă grila de noapte cu 10 de episoade noi adunate într-o serie de comedie fără scenariu, pe tema întânirilor amoroase. Dating #NoFilter va începe vineri, 17 mai, de la ora 22:00!

De la Lime Pictures şi All3Media America, Dating #NoFilter surprinde într-un mod proaspăt, amuzant şi sincer scena întâlnirilor pentru generaţia actuală, modernă care ştie ce înseamă swipe right. În fiecare episod de 30 de minute sunt invitate trei perechi de comedianţi, care vor face comentarii savuroase în timp ce urmăresc oameni singuri ce au parte de cele mai ciudate, extravagante, unice sau surprinzătoare prime întâlniri. În timpul acestor întâlniri pe nevăzute comedianţii îşi vor exprima părerea într-o modalitate unică, iar pe măsură ce analizează fiecare poveste de dragoste accidentală, aceştia adaugă savoare momentelor tensionate sau amuzante din timpul unor situaţii foarte reale.

Ei sunt comedianţii:

Biniam (Ben) Bizuneh este scriitor, actor şi comedian care şi-a făcut debutul în televiziune cu Flophouse – Viceland iar recent a jucat în Culture Clash – FOX. Bizuneh este creator pentru Antidepressant for Black Folk şi How To Be Broke. Biniam a scris şi pentru Jimmy Kimmel Live! şi a fost consultant pentru mai multe producţii.

Cara Connors este un comedian în plină ascensiune. Ea este scenaristul, creatorul şi personajul principal al seriilor Cara Cooks – CBC şi Every BLANK Ever, o absolventă a conservatorului din Toronto. Credite primeşte şi de la  JFL42, Hot Tub with Kurt and Kristen, Winnipeg Comedy Festival, Sirius XM Top Comic, CTV, Tim Sim’s Encouragement Award, Chicago Funny Women’s Festival, She Devil Comedy Contest NYC, Toronto Sketchfest şi CBC’s Laugh Out Loud.

Rocky Dale Davis este un comedian care a debutat în octombrie la EPIX ca parte a unei serii de stand-up denumită Unprotected Sets, produsă de Wanda Sykes. Rocky a aprut în producţia lui Kevin Hart – Hart of the City pe Comedy Central şi în showul Greatest Party Stories Ever la MTV. În 2017, Rocky a fost finalist la Laughing Skull Festival şi Comic to Watch de la Conaco’s New York Comedy Festival. Rocky este o apariţie obişnuită la The Comedy Cellar atât în New York cât şi în Las Vegas, unde şi locuieşte.

Kelsey Darragh este un YouTuber, actriţă şi comedian care a captat atenţia Americii după ce a devenit preferata fanilor de pe Buzzfeed cu segmentul Married vs. Single. Darragh a colaborat în mai multe producţii BuzzFeed inclusiv If Netflix And Chill Were Honest, When You’re A Girl Who Loves Food şi When Drunk Food Is The Best Part of Going Out. Darragh este şi vedeta serialului Harder Than It Looks.

Ben Evans este un comedian şi actor localizat în Los Angeles. A aparut şi în sezonul dou din Queer Eye – Netflix, emisiunea de comedie Funny You Should Ask, Plugged In de la Yahoo Screen şi o serie de filme independente pe care nu are trebui să le urmăreţti dacă este şi bunica în cameră.  Spear să fie recunoscut pentru talentul său în comedie decât pentru asemănarea cu jucatorul de baseball, Derek Jeter.

Zach Noe Towers este comedian de stand-up, actor şi scriitor prezent în deschiderea RuPaul’s Drag Race a organizat evenimente în toată America de Nord şi gazdă şi scriitor pentru seria digitală The Elite Daily Show de pe Go90 Network.

Nina Parker este co-prezentatorul smisiunii Nightly Pop şi un correspondent pentru E! News care are apariţii şi în cadrul E! Daily Pop, E! News, Live From E! on Facebook şi E! Live from the Red Carpet. Parker şi-a început cariera în NBC în San Francisco înainte de a se muta în Los Angeles unde a ajutat la creşterea lui TMZ ca şi vedetă, producător şi manager de weekend pentru site-tul devenit show de televiziune. Nina Parker a avut numeroase apariţii în calitate de expert în pop culture şi în emisiuni ca The Wendy Williams show şi The Talk şi contribuitor pentru Access Live la NBC.