Dator vândut, fostul boxer Evander Holyfield a fost evacuat

De: Gabriela Voicu / 14.07.2012, 12:30
Dator vândut, fostul boxer Evander Holyfield a fost evacuat
Fostul boxer la categoria grea Evander Holyfield are datorii de milioane de dolari și a fost evacuat din vila sa cu 109 camere din Atlanta, SUA.

Pe 9 iunie, Evander Holyfield a fost evacuat din locuința sa din Atlanta, Georgia, de reprezentanții băncii JP Morgan Chase.

Fostul boxer profesionist și-a mutat deja lucrurile din vila cu 109 camere, 17 băi și 3 bucătării care ocupă circa 5.000 de metri pătrați (235 de acri).

Deși Holyfield a acumulat o avere de peste 250 de milioane $ de-a lungul carierei de sportiv, el nu a reușit să acopere o datorie de 14 milioane $ către Morgan Chase.

Fosta vilă a lui Evander Holyfield

De ce? Pentru că fostul boxer în vârstă de 50 de ani e dator vândut și nu și-a administrat corect veniturile.

El plătește pensii alimentare, având cel puțin 11 copii, a suportat taxe de peste 1 milion de dolari anual pentru întreținerea locuinței din Atlanta, a fost dat în judecată de una dintre fostele iubite, a cedat o parte din avere în urma divorțului și s-a trezit cu un proces de 500.000 $ pentru o datorie din 2008.

Potrivit presei străine, vila din care a fost evacuat Holyfield a fost vândută recent pentru doar 7.5 milioane de dolari.