David Beckham, casa de vânzare pentru 15 milioane de dolari

Apropo.ro / 02.04.2013, 12:00
David și Victoria Beckham au decis să vândă reședința lor din Hertfordshire, Anglia, supranumită și Palatul Buckingham, pentru suma de 15 milioane de dolari.

David și Victoria Beckham vând locuința pe care o dețin în Hertfordshire, Anglia, pe motiv că ajung rar aici. Toate afacerile lor se derulează mai degrabă în centrul Londrei, astfel că au hotărît că nu mai au nevoie și de această reședință, denumită și Palatul Buckingham datorită dimensiunilor, și au scos-o la vânzare pentru suma de 15 milioane de dolari.

Se zvonește că nu doresc să o dea unui dezvoltator imobiliar, care ar putea transforma vila în apartamente mai mici, ci mai degrabă să găsească direct un proprietar.

David casa

Casa Rowneybury, denumirea oficială a reședinței, a fost cumpărată de familia Beckham în 1999 cu „doar” 4 milioane de dolari, iar ulterior a fost îmbunătățită după gusturile proprietarilor celebri.

David, 37 de ani, și Victoria, 38 de ani, au amenajat în această casă de lux un studio de întregistrări, o piscină interioară și alta exterioară, platformă pentru elicoptere, sală de snooker, sală de sport, teren de tenis, o mini grădină zoologică, grădina extrem de mare cu pomi și flori amenajate pe diferite teme, toate pe o suprafață totală de 22 de acri.

Familia Beckham și-ar dori să achiziționeze o proprietate în Kensington sau Mayfair. Ei dețin o locuință și în Beverly Hills, unde merg mai mult în timpul vacanțelor celor mici.