David Beckham: „Harper are un tata care o va astepta mereu acasa”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 17.08.2011, 13:09
David Beckham:
David insista ca Harper nu va putea sa calce stramb atunci cand va veni vremea sa iasa la intalniri.

David Beckham planuieste sa-i puna pe cei trei fii ai sai, Brooklyn, 12 ani, Romeo, 8 ani, si Cruz, 6 anisori, sa aiba grija de surioara lor mai mica.

David este foarte protector cand vine vorba de fiica lui, Harper, si spune ca aceasta nu va putea sa calce stramb atunci cand va veni vremea sa iasa la intalniri.

„Are trei frati care vor veni dupa ea oriunde si un tata care o va astepta mereu acasa”, a explicat Beckham, informeaza metro.co.uk.

Intrebat ce mai face Victoria, David a raspuns: „E se descurca exemplar. Are grija de ea si arata suberb”, a concluzionat David.

David Beckham si-a tatuat numele fiicei lui pe gat

Fotbalistul clubului LA Galaxy si-a tatuat numele fiicei chiar deasupra desenului care il infatiseaza pe Iisus, carat de trei heruvimi, care ii simbolizeaza pe cei trei baieti ai sai si ai Victoriei.

Pentru realizarea tatuajului a fost folosit un font fin si pretentios, care sa i se potriveasca micutei Harper. Mandru de cel mai recent „accesoriu” al sau, David a postat o fotografie pe contul sau de Facebook, pentru a le permite fanilor sai din intreaga lume sa-l admire.