David Beckham schimbă „prefixul”! Petrecerea are loc în Maroc

De: Nicoleta Nicolae / 02.05.2015, 09:00
David Beckham schimbă „prefixul”! Petrecerea are loc în Maroc
Fostul fotbalist englez David Beckham îşi serbează cea de-a 40-a zi de naştere alături câţiva prieteni celebri, precum actorul Tom Hanks, agentul sportiv Dave Gardner şi iubita acestuia, actriţa americană Liv Tyler, într-un hotel de cinci stele din capitala marocană Marrakech.

Potrivit tabloidului Daily Mail, fostul internaţional englez, care  împlineşte azi 40 de ani, a ales să nu îşi mai sărbătorească ziua de naştere într-un club sau într-un bar, ci a organizat o petrecere spectaculoasă într-un hotel de cinci stele din Maroc.

Soţia sa, Victoria, a sărbătorit în 2014 împlinirea vârstei de 40 de ani cu o drumeţie în familie prin Marele Canion din Statele Unite ale Americii, urmată de o petrecere la Londra, la care au participat multe celebrităţi.

The Sun afirmă că David Beckham va asigura pentru întregul grup de invitaţi transportul până la acel hotel cu un avion privat. Invitaţii nu cunosc deocamdată numele destinaţiei în care vor ajunge.

Printre invitaţi se numără actorul Tom Cruise, regizorul Guy Ritchie, maestrul bucătar Gordon Ramsey şi fostul său coleg din echipa de fotbal Manchester United Gary Neville, scrie MEDIAFAX.