David Beckham se retrage din fotbal la 38 de ani

Apropo.ro / 17.05.2013, 13:00
David Beckham se retrage din fotbal la 38 de ani
Fostul căpitan al naționalei Angliei, David Beckham, în vârstă de 38 de ani, și-a anunțat, joi, retragerea din activitate.

Simt că acum este momentul potrivit pentru a-mi încheia cariera, când joc la cel mai înalt nivel. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor mari de la care am avut plăcerea de a învăța. De asemenea, vreau să le mulțumesc fanilor, care m-au susținut și mi-au dat putere„, a declarat David Beckham.

David Beckham a precizat că de-a lungul carierei a avut norocul de a-și realiza visele. „Dacă mi-ați fi spus când eram mic că voi juca și voi câștiga trofee cu echipa cu care țineam, Manchester United, că voi fi căpitanul echipei naționale și voi juca pentru țara mea de peste 100 de ori și că voi evolua pentru unele din cele mai mari formații din lume, v-aș fi răspuns că e o fantezie. Sunt norocos că am realizat acele vise„, a adăugat fotbalistul.

Beckham a fost internațional englez în 115 meciuri, un record, și a fost căpitanul naționalei țării sale la 58 de partide.

Citește mai multe detalii despre retragerea fotbalistului David Beckham, pe Mediafax.ro