David Bisbal, concert la București în martie 2015

De: Carmen Ulian / 22.12.2014, 11:00
David Bisbal, concert la București în martie 2015
În urmă cu doi ani, carismaticul cântăreț spaniol, David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat frenetic la Sala Palatului, că va reveni în România cu un nou concert.

Așteptarea a luat sfârșit, căci iubitorii muzicii latino sunt invitați la un show plin de pasiune și energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui DAVID BISBAL.

Concertul starului spaniol, va avea loc la Sala Palatului, în data de 18 martie 2015, de la ora 20:00, și face parte din turneul internațional „Tu y Yo”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic, ce va fi lansat și la București în prezența publicului spectator.

Însoțit de instrumentiștii săi fabuloși, David Bisbal le va oferi celor prezenți un concert memorabil, un show 100% live, menit să transmită vibrațiile melodiilor ritmate, dar și emoțiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste.

Din playlist-ul concertului de la București nu vor putea lipsi melodiile de succes, „Buleria”, „Corazon Latino”, „Premonicion” sau „Sin mirar atras”, dar și piese în prima audiție, desprinse din noul albumul „Tu y Yo” .

Bisbal

Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse în vânzare și sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categorie, după cum urmează: VIP 396 lei, cat.I 285 lei, cat.ÎI 198 lei, cat.III 110 lei, și cat.IV 80 lei.

Acestea pot fi achiziționate direct de la agenția de bilete a Sălii Palatului și online pe www.ticketnet.ro

În 11 ani de carieră David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internațional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut șapte turnee internaționale și peste 600 de concerte în jurul lumii. A câștigat peste 60 de premii muzicale printre care două Grammy și Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume.

Ultimul său album „Tu y Yo”, lansat în luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind Best Seller-€“ul anului în Spania depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.