David Bisbal, în vizită la „MasterChef Junior“

Apropo.ro / 03.02.2015, 13:03
David Bisbal, în vizită la „MasterChef Junior“
A patra ediţie „MasterChef Junior“ a oferit o surpriză tinerilor participanţi în timpul competiţiei de la Sevilla. În calitate de invitat special, David Bisbal i-a surprins pe tinerii bucătari pregătind un meniu pentru fani. Echipele au fost supuse unei probe eliminatorii, aceea de a găti pentru starul latino, David Bisbal şi pentru un grup de peste 40 de fani.
După spusele starului, acesta i-a ajutat gustând mai ales din diferitele tipuri de mâncare, cele mai bine prezentate. Artistul a mărturisit că cel mai mult i-a plăcut „gazpacho”, un preparat culinar spaniol (o supă care se serveşte rece-gheata). Mâncarea lui preferată este paella şi declară că din toate preparatele culinare pe care le-a gustat în ţările în care a concertat, considera că cel mai bun bucătar este mama lui, căreia îi sugerează să se înscrie la un astfel de concurs culinar, pentru că ar avea toate şansele să câştige premiul cel mare.
 
Adevărata surpriză a fost că David Bisbal le-a oferit participanţilor câte un exemplar al noului său disc „Tu Y Yo“ însoţit de autograf şi i-a invitat la concertul pe care urma să îl susţină în aceeaşi seară. Artistul i-a primit pe aceştia în culise unde au stat de vorbă minute bune, înainte de concert.
 
David Bisbal a mărturisit că tratează cu maximă seriozitate şi profesionalism cariera artistică şi pentru că are foarte mulţi fani în rândul copiilor nu ratează nicio ocazie de a căuta şi de a încuraja adevăratele talente. El mai este prezent în cadrul altui show de televiziune cu maximă audienţă, în emisiunea concurs „Vocea Spaniei pentru copii“, în rolul de jurat alături de alţi doi artişti de prestigiu, Rosario Flores şi Manuel Corrasco. 
 
În acelaşi timp, David Bisbal se afla în plin turneu internaţional de promovare al materialului discografic de succes, intitulat ”Tu Y Yo”. Cu această ocazie, fanii din România se bucura de revenirea starului spaniol pe scena Sălii Palatului din Capitală într-un nou concert incendiar! Biletele sunt disponibile la preţuri cuprinse între 80 – 395 lei şi pot fi achiziţionate  de la casa de bilete a Sălii Palatului  şi online prin www.ticketnet.ro.