David Bisbal: „Mi-a fost teamă să vin în România, prima oară”

Apropo.ro / 29.03.2015, 09:00
David Bisbal: „Mi-a fost teamă să vin în România, prima oară”
Câştigătorul a două premii Grammy, David Bisbal, a fost invitatul special al emisiunii „ Constantin 60’ ”. Artistul a vorbit despre temerile, dar şi momentele fericite pe care le-a avut în ţara noastră.
Artistul spaniol cu peste 5 milioane de discuri vândute în toată lumea a primit cu interes, dar şi cu frică, prima ofertă de a cânta la Bucureşti, cu mai bine de 5 ani în urmă. Invitat la „Constantin 60’”,,  David Bisbal s-a amuzat pe seama temerilor sale, dar şi-a exprimat şi regretul că n-a reuşit, nici până acum, să călătorească prin România.
 
„Când mi-a spus impresarul că sunt cerut în România şi că ar fi bine să concertez la Bucureşti, m-am temut un pic de ce s-ar fi putut întâmpla”, îşi aminteşte David Bisbal. Artistul ştia că românii fac parte din marea familie a latinităţii în care se află şi spaniolii, dar nu spera să găsească acelaşi gen de public precum cel din ţara lui natală. „A fost foarte frumos să descopăr că voi, românii, vă bucuraţi de viaţă şi de muzică la fel ca şi noi, spaniolii. Îmi place să cânt aici, aşa cum îmi place să cânt în America de Sud, şi acolo lumea ştie să se distreze la un concert”.
 
Foto: Prima TV
 
Bisbal a revenit în România de mai multe ori, dar n-a reuşit să-şi facă timp şi pentru el. Spaniolul, un mare fan al filmelor şi al literaturii horror, şi-ar fi dorit să ajungă la Castelul Bran. „Nu asociez Castelul Bran cu vampirul Dracula, aşa cum o fac mulţi, dar mi-ar fi plăcut să vizitez acel loc încărcat de istorie”, spune cel care ne-a vizitat din nou, săptămâna trecută, pentru un concert la Sala Palatului.
 
Tocmai de aceea, prezentatorul emisiunii Constantin 60’ i-a făcut o ofertă de nerefuzat artistului spaniol: un interviu chiar la Castelul Bran! Care a fost reacţia lui David Bisbal, aflaţi diseară, de la ora 22:30, la Prima TV.