David Bisbal nu a avut pretenţii exagerate pentru concertul din această seară de la Sala Palatului! Iată ce şi-a dorit în backstage!

Apropo.ro / 18.03.2015, 08:00
David Bisbal nu a avut pretenţii exagerate pentru concertul din această seară de la Sala Palatului! Iată ce şi-a dorit în backstage!
Concertul starului spaniol, va avea loc în această seară, de la ora 20.00, la Sala Palatului, şi face parte din turneul internaţional ”Tu y Yo”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic, ce va fi lansat şi la Bucureşti în prezenţa publicului spectator.
Însoţit de instrumentiştii săi fabuloşi, David Bisbal le va oferi celor prezenţi un concert memorabil, un show 100% live, menit să transmită vibraţiile melodiilor ritmate, dar şi emoţiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la Bucureşti nu vor putea lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar şi  piese  în prima audiţie, desprinse din noul albumul ”Tu y Yo”.
 
Bisbal a sosit ieri în Bucureşti, cu o zi înainte de concertul de la Sala Palatului, fiind însoţit de staff-ul său, alcătuit din aproximativ 20 de persoane. Artistul a fost preluat de la aeroport şi condus cu o maşină de lux la un hotel de 5 stele  din centrul Capitalei. Deşi pretenţiile artiştilor de talie internaţională sunt deseori extravagante, David Bisbal a dat dovadă de modestie. În ceea ce priveşte transportul şi cazarea, starul spaniol a demonstrat că faima nu a provocat  schimbări majore asupra educaţiei sale şi a stilului de viaţă în care a fost crescut.  Pentru perioada şederii sale la Bucureşti, David Bisbal a renunţat la un apartament prezindenţial al unui hotel de lux din Capitală, pentru a sta împreună cu membrii echipei sale, într-o cameră obişnuită.  Este cunoscut deja faptul că artistul provine dintr-o  familie modestă de la care a beneficiat de o educaţie exemplară. 
 
Foto: Mediafax Foto
 
În backstage, Bisbal a solicitat ceai, banane, diferite sortimente de salată, gustări reci – şi o băutură energizantă 100% naturală, o găleată mare cu cuburi de gheaţă. Diferit de alţi vocalişti, David Bisbal nu îşi protejează gâtul cu băuturi calde, miere sau alte metode,  ci dimpotrivă, înainte de intrarea în scenă, obişnuieşte să bea două pahare de apă rece, cu foarte multe cuburi de gheaţă, pe care le ronţăie.
 
David Bisbal nu face parte din categoria artiştilor vegetarieni sau a celor care solicită preparate culinare sofisticate, ci îşi doreşte cu ardoare să guste din preparatele culinare tradiţionale. În plus, el adoră sărmăluţele cu mămăligă.
 
În urmă cu doi ani, carismaticul cântăreţ spaniol le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat frenetic la Sala Palatului, că va reveni în România cu un nou concert. Aşteptarea a luat sfârşit, căci iubitorii muzicii latino sunt invitaţi la un show plin de pasiune şi energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui David Bisbal.
Biletele pentru concertul David Bisbal sunt disponibile la preţuri variabile în funcţie de categorie, după cum urmează: VIP 396 lei, cat.I 285 lei, cat.II 198 lei, cat.III 110 lei, şi cat.IV 80 lei.