David Bisbal revine în concert la Bucureşti, în martie 2015

Apropo.ro / 01.01.2015, 08:00
David Bisbal revine în concert la Bucureşti, în martie 2015
În urmă cu doi ani, carismaticul cântăreţ spaniol, David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat frenetic la Sala Palatului, că va reveni în România cu un nou concert. Aşteptarea a luat sfârşit, căci iubitorii muzicii latino sunt invitaţi la un show plin de pasiune şi energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui David Bisbal.

Concertul starului spaniol, va avea loc la Sala Palatului, în data de 18 martie 2015, de la ora 20:00, şi face parte din turneul internaţional ”Tu y Yo”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic, ce va fi lansat şi la Bucureşti în prezenţa publicului spectator.

Însoţit de instrumentiştii săi fabuloşi, David Bisbal le va oferi celor prezenţi un concert memorabil, un show 100% live, menit să transmită vibraţiile melodiilor ritmate, dar şi emoţiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la Bucureşti nu vor putea lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar şi  piese  în prima audiţie, desprinse din noul albumul ”Tu y Yo”.


Davdi Bisbal – ”Buleria”(video):


Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la preţuri variabile în funcţie de categorie, după cum urmează: VIP 396 lei, cât.I 285 lei, cât.ÎI 198 lei, cât.III 110 lei, şi cât.IV 80 lei.
Acestea pot fi achiziţionate direct de la agenţia de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.ticketnet.ro

David Bisbal – scurtă biografie

În 11 ani de carieră David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internaţional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut şapte turnee internaţionale şi peste 600 de concerte în jurul lumii.

A câştigat peste 60 de premii muzicale printre care două Grammy şi Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume.
Ultimul său album ”Tu y Yo”, lansat în lună martie a acestui an,  a debutat direct pe locul 1 în 14 ţări, devenind Best Seller–ul anului în Spania şi depăşind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.