DAVID BLAINE LIVE: Iluzionistul ține piept unei „furtuni electrice” de 1 milion de volți!

De: Gabriela Voicu / 06.10.2012, 16:30
DAVID BLAINE LIVE: Iluzionistul ține piept unei
David Blaine se află de ieri în New York și stă în mijlocul unui câmp electric de 1 milion de volți. Vezi spectacolul live!

Celebrul magician David Blaine șochează încă o dată! De data aceasta, el și-a propus să petreacă 3 zile și 3 nopți în mijlocul unui câmp electric de 1 milion de volți.

Show-ul a început ieri în New York și ca să arate că nu glumește, cascadorul a făcut o scurta demonstrație pentru presă.

VEZI LIVE SPECTACOLUL „ELECTRIC” AL LUI DAVID BLAINE

Despre această cascadorie, David Blaine spune că va fi de departe cea mai spectaculoasă din cariera sa. Pentru a evita, însă, orice pericol, Blaine va purta în permanență un costum care să împiedice curentul electric să îi treacă prin corp.

David Blaine este cunoscut pentru numerele sale de magie care sfidează moartea. În trecut, starul în vârstă de 39 de ani s-a lăsat îngropat de viu într-o cutie din plastic timp de șapte zile, a fost închis într-un bloc de gheață în Time Square, în care a rezistat fără să mănânce timp de 63 de ore, și a rezistat 35 de ore în picioare, pe un stâlp înalt de 30 de metri, în Bryant Park din New York.